Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn RDW erkend
De beste motorolie voor de motor van uw auto. Be Smart Service Garage Uitgeest adviseert

Welke motorolie is geschikt voor mijn auto?

Elke automotor heeft olie nodig, maar niet zomaar een olie. Moderne motoren zijn ontworpen en gebouwd volgens strenge normen en vereisen oliën die voldoen aan zeer specifieke specificaties van de industrie en autofabrikanten om een lange levensduur van de motor te garanderen.

Als u niet het juiste type olie voor uw motor gebruikt en het gebruik ervan documenteert, kan de garantie op uw nieuwe auto komen te vervallen.

De meeste nieuwe auto's hebben half-synthetische of volledig synthetische lage viscositeit multi-grade brandstofbesparende motorolie nodig die wrijving en brandstofverbruik minimaliseren. Het kiezen van de juiste motorolie is echter niet altijd eenvoudig. Voor de juiste motorolie voor uw merk en model voertuig moet u de juiste SAE-viscositeitsklasse hebben, voldoen aan de prestatienormen die zijn vastgesteld door de API, ILSAC en / of ACEA en voldoen aan alle unieke specificaties die zijn vastgesteld door de autofabrikant of motorfabrikant. Deze vereisten staan beschreven in de gebruikershandleiding van uw voertuig en Be Smart Service kan ook informatie verstrekken over de aanbevolen oliespecificaties van uw voertuig.