Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn RDW erkend
kleine en grote beurt en gewoon reparaties

Onderhoud van uw auto

Onderhoud is essentieel want pech met de auto is iets wat wij allemaal het liefst vermijden. Dit kan je voor zijn door je auto regelmatig te laten onderhouden en indien er zelfs al kleinere gebreken zijn ernaar te laten kijken.

Dit kan soms een dure aangelegenheid worden, vooral omdat veel garages niet transparant zijn en of dingen vermelden die niet van toepassing zijn en soms helemaal niet vervangen hoeven worden.

Wij van BeSmartService houden ervan om open met u te bespreken wat er eventueel aan de hand is met uw auto en laten u dit ook graag zien. Wij schrikken niet af van een second opinion en wij doen altijd ons best om u de scherpst mogelijke prijs te bieden.

Grote beurt

 

Bij een grote beurt weet u zeker dat uw auto in de best mogelijke staat onze garage verlaat. Olie filters vervangen, remmen (remblokken / remschijven) gecontrolleerd en eventueel vervangen. Tevens controleren wij uw auto op alle kritieke en niet kritieke punten en informeren wij u over de staat van uw auto geven u hierover dan advies.

Gratis APK

Wanneer u uw auto voor een grote beurt bij ons brengt voeren wij gratis de APK voor u uit. Zodat u ook het opkomende jaar weer zonder zorgen tegemoet kunt.

Kleine beurt

 

De kleine beurt is minder uitgebreid dan de grote beurt. Maar zeker niet onbelangrijk. Wij controleren uw auto op alle kritieke punten en noteren hierbij direct hetgeen wat nodig is om eventuele problemen op te lossen.

Wij raden aan om toch elke 7000 kilometer de auto langs te brengen voor een kleine beurt. Maar ook voor een APK kan de kleine beurt een handig hulpmiddel zijn om ervoor te zorgen dat u zeker weet dat u slaagt voor de APK.