Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn RDW erkend

Zomer / Winter onderhoudt

De zomer & wintercheck van uw auto, als uw veiligheid en dat van uw auto belangrijk is

 

Bij de zomer en wintercheck van uw auto controleren wij uw auto op alle essentiële onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat uw auto tijdens het komende seizoen er weer optimaal tegenaan kan.

Uw auto heeft het zwaar te verduren in zowel de zomer als de winterperiode. Voorkom onprettige verrassingen en laat uw auto controleren.

Na de zomer of wintercheck kunt u uzelf ervan verzekeren dat uw auto in de optimale staat is. Of u nu met 30+ graden door de bergen rijdt met een caravan of door een dikke laag sneeuw in -10.

Wintercheck

Bij de wintercheck controleren wij alle punten die essentieel zijn om uw auto veilig en comfortabel de winter door te gaan.

In de winter wordt uw auto vaak aan extreme weersomstandigheden blootgesteld en daar kan uw auto last van hebben. Hierom is het belangrijk om uw auto éénmaal per jaar een wintercheck te geven voor de optimale prestaties van uw auto.

Zomercheck

De zomercheck is een controle die veel mensen helaas overslaan. Toch is deze voor zomerse controle uiterst belangrijk. Niet omdat we in de zomer ijzel op de weg kunnen verwachten. Maar hoge temperaturen en plotselinge regenbuien kunnen voor de nodige problemen zorgen.

Met de zomercheck letten wij dus extra op die elementen die een grote rol spelen. Zorgen wij dat de airconditioning gereinigd / gevuld is. Letten wij op de remmen, banden en meer.

Ga goed voorbereid de zomer in en kom langs!

Zomercheck

De zomercheck essentieel voordat u op vakantie gaat of gewoon de zomer in.
Want een auto in topconditie hebben is rijden zonder zorgen.

Wintercheck

Om veilig de winter in te gaan is de wintercheck belangrijk. Omdat het toerusten en nalopen van uw auto niet alleen de betrouwbaarheid van uw auto ten goede komt maar ook de veiligheid.

Buitenland

In veel landen gelden andere regels en eisen dan in Nederland.

Hierdoor is het belangrijk om daarover op de hoogte te zijn. Laat ons weten waar u heen gaat en maak een afspraak.