Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn RDW erkend
Met een gerust hart op vakantie

Zomercheck

Op vakantie? Zomer"check"!

Gaat u op vakantie met de auto? Waarschijnlijk gaat u dan veel kilometers maken en in hogere temperaturen dan normaal.

Het is daarom belangrijk om uw auto hier op te voorbereiden. Wij inspecteren op alle essentiële punten die voor nare verassigen kunnen zorgen als u op vakantie gaat.

Wat controleren wij bij de zomercheck zoal?

Bij de zomercheck doorlopen wij een groot aantal punten van uw auto. Hierbij moet u denken (maar niet beperkt tot)

 • Waarschuwingslampen in de auto
  Wij controleren of alle lampjes op het dashboard naar behoren werken. Hierdoor wordt u tijdig gewaarschuwd in geval van problemen.
 • Schokbrekers
  Als uw schokbrekers in een slechte staat verkeren rijdt u niet alleen minder comfortabel maar uw auto kan ook veiligheid verliezen als u moet uitwijken op hogere snelheid.
 • V-snaar of aandrijfketting
  De V-Snaar of aandrijfketting van je auto is heel belangrijk. Als deze faalt staat u gegarandeerd langs de snelweg. Daarom controleren wij deze als eerst.
 • Verlichting
  Als uw verlichting op orde is, is uw zicht ook op orde maar u wordt ook goed gezien. Een goede verlichting komt uw veiligheid ten goede.
 • Voorruit
  Een sterretje in uw voorruit kan ervoor zorgen dat het venster breekt als de auto in de zon staat en de airco wordt aangezet. Het is dus belangrijk dit te controleren en te repareren.
 • Motorische controle
  Belangrijk is de auto motorisch te controleren, is de radiateur in orde en de ventilator zodat de motor goed gekoeld wordt tijdens zware inspanning.

En veel meer! Kom nu langs en breng uw auto in zomerstemming!