Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn RDW erkend
Trillingen tijdens het rijden? Grote kans dat u uw banden moet laten uitbalanceren

Banden balanceren Be Smart Service Garage Uitgeest

Trillend stuur of trilling bij remmen?

Heeft u last van een trillend stuur of trilt zelfs uw dashboard? Dan is het goed mogelijk dat uw banden niet goed gebalanceerd zijn. Bij het balanceren van banden wordt het eventuele onbalans in de banden verholpen. De auto rijdt dan comfortabeler en veiliger.

Een bijkomend voordeel van goed uitgebalanceerde banden is een verminderde slijtage.

 

 

 

Het risico van niet of niet juist uitgebalanceerde banden..

Door het goed uitbalanceren van banden heeft uw band minder contact met het wegdek. Logischerwijs verminderd hierdoor de grip en een vermindering in rijveiligheid tot gevolg.
Tevens zorgt voor een slecht uitgebalanceerde band voor onnodige stress aan uw auto doordat de auto begint te trillen op hogere snelheden of bijvoorbeeld bij sterk afremmen.Hoe werkt balanceren?

Bij het balanceren plaatsen wij uw band compleet met velg op onze specialistische meetapparatuur. Wij zullen de band op de hoogst mogelijke nauwkeurigheid wegen in alle richtingen. Vervolgens zullen wij op de juiste plaatsen een tegengewicht plaatsen om het onbalans op te heffen.

 

 

Wat kost het uitbalanceren van banden?

Wanneer u bij ons nieuwe banden aanschaft en laat plaatsen balanceren wij uw banden geheel gratis! (alleen geldig bij het vermelden van de code "websiteBeSmart")